Hvem vi er

Denne personvernerklæringen gjelder Ultralydjordmoren, Leif Tronstad plass 6, 1337 Sandvika,

Mobil 97070614

Vår nettstedsadresse er: http://ultralydjordmoren.no

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Virksomheten behandler følgende personopplysninger:

  • navn og fødselsdato
  • adresse
  • mail og telefon
  • helseopplysninger knyttet til tidligere og nåværende svangerskap
  • helseopplysninger som kan være relevante for oppfølging i svangerskap

Formål og rettslig grunnlag for oppbevaring og bruk av personopplysninger er å kunne yte god helsehjelp i forbindelse med svangerskap, jf GDPR art. 9 nr 2.

Hvem vi deler dine opplysninger med

Personopplysninger utleveres dersom henvisning til sykehus skulle være nødvendig.

Personopplysninger lagres i det elektroniske datasystemet Onlinebooq. Det har inngått avtale med Onlinebooq om registrering av personopplysninger og journal systemet.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Opplysningene lagres så lenge det er behov ifht oppfølging. Ved avvikling av virksomheten vil opplysningene bli slettet. Den registrerte har rett til innsyn i registrerte opplysninger, og har rett til å kreve opplysningene korrigert, begrenset eller slettet.

Informasjonskapsler

Informasjonskapsler eller «cookies» er en standard teknologi som stort sett alle nettsteder benytter i dag. Cookies er små tekstfiler som blir lagret på datamaskinen din. Filene kan eksempelvis inneholde informasjon om innstillinger du gjør på nettstedet, teknisk informasjon om enheten du logger på med, hvilke sider på nettstedet du besøker eller hvordan du navigerer mellom de ulike sidene på nettstedet. Les mer på https://nettvett.no/slik-administrer-du-informasjonskapsler/

Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for &lauot;Husk meg»t;, vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

Hvis du legger inn en kommentar på dette nettstedet, kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.

Hvis du har en konto og logger deg inn på dette nettstedet, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din støtter bruk av dette. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Analyse

Vi bruker analyseverktøyet Google Analytics for å analysere besøksdata på jordmorklinikken.no. Denne informasjonen blir lagret på Googles servere i USA og er underlagt Googles retningslinjer for personvern. For å verne om våre besøkendes personvern har vi anonymisert IP-adressen til våre besøkende. Dette er i tråd med Datatilsynets anbefalinger.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Når du bruker ultralydjordmoren.no eller sender inn opplysninger til oss, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.