KARIM TEST

Lang erfaring og omfattende trening i svangerskap, ultralyd og fosterdiagnostikk

Hva vi tilbyr

Hva våre besøkende sier om UltralydjordmorenTakker jordmor Piroozeh for en fantastisk ultralydsundersøkelse igår! Hadde gitt opp håpet om å få en time på dagen, men etter en telefon til Ultralydjordmoren fikk vi time like etter at vi la på. Piroozeh var imøtekommende og utrolig flott som tok seg god tid til å vise og forklare alt på ultralydsbildet for både samboeren min og foreldrene mine. Har selv erfaring med ultralyd som lege, og ble oppriktig imponert over ferdighetene til denne damen! Anbefaler klinikken på det sterkeste!! Maelyn Torres
Maelyn Torres


Ble tatt godt i mot! Kjempe hyggelig dame som gjorde en grundig og nøye undersøkelse. Fikk med masse fine bilder både i 3D og 4D som hun lagret på en minnepenn for litt ekstra kr. Helt klart verdt det og skal tilbake igjen! Ordnet også med ny time for meg i mitt kommunale sykehus for videre oppfølging. Virker som en dame som liker å ha det ordentlig og som yter det lille ekstra som gjør at du føler deg tatt vare på!
Linda Østli


Må virkelig anbefales! 👏 Tar seg god tid, informerer godt og gjør at du kan kose deg og titte på babyen! Veldig avslappet og vet akkurat hva hun skal si til oss nervøse førstegangsgravide! Fikk også masse bilder 🙂
Live Stavholt


Anbefales på det varmeste!! Fikk se den lille på stor skjerm med forklaringer underveis. Fikk video, og bilder på SMS og på papir. Følte oss godt ivaretatt.
Birgitte Svendsen

Flere anmeldelser

Se flere anmeldelser på vår Facebook-side

Viktig om ultralyd

Sturla Eik-Nes, professor ved Nasjonalt senter for Fostermedisin i Trondheim

Gutt eller jente?

Fra uke 15

Man kan se om det er gutt eller jente med ultralyd, men den beste tiden for å se kjønnet er rundt uke 15. Noen ganger klarer vi å fastslå kjønn fra uke 15.

Hva er ultralyd?

Ultralydundersøkelse er en type undersøkelse hvor en benytter seg av lydbølger med høyere frekvens enn det menneskelige øret kan høre. Lydbølgene sendes inn gjennom hudens overflate og forplanter seg i kroppens vev. De kommer tilbake til ultralydapparatet og lager et bilde på skjermen. På denne måten kan man se fosteret, fostervann og morkakens beliggenhet.

Ønsker du å bestille time?

Vil du bli kontaktet?

Vi søker Ultralydjordmødre

Vi er på utkikk etter Ultralydjordmødre som ønsker å jobbe selvstendig i vår private klinikk sentralt i Sandvika.

Moderne utstyr

GE Voluson E10

Ultralydapparatet vi bruker heter Voluson E10, en maskin fra General Electric Healtcare som lager svært gode 2D, 3D, 4D bilder.

 

Beste og mest avanserte

Dette apparatet regnes for å være et av de beste og desidert mest avanserte som finnes på markedet


HDlive

HDlive er en ekstraordinær gjengivelsesmetode genererer utrolig realistiske bilder av fostre fra sonografiske data.